esport speltips

Speltips inför DreamHack Summer 2020 EU – 8/8: BIG favoriter

  • DreamHack summer drar igång höstens esport betting!
  • 8 lag deltar, 5 av dessa utanför topp 15 på världsrankingen
  • BIG är rankade etta i världen och sticker ut online

Snart drar höstsäsongen igång och som vi har väntat! Även om våren inte blev vad vi hade hoppats med inställda events och oskönt många turneringar som avgjordes online istället för på LAN så kan vi hoppas på att hösten har mer att ge inom esport. Säsongens första bet landar på ett klassiskt vinnarspel under DreamHack summer 2020 Europa. Eventet avgörs mellan 8-16 augusti och det är endast 8 lag som deltar.

Favoritskapet landar tveklöst på tyskarna i BIG som nyligen klättrade upp på en förstaplats på världsrankingen. BIG är ett typiskt lag som presterat bättre online än på LAN och det skvallrar även resultaten om. BIG är inne i en grymt bra sejour just nu med endast 2 förluster dom senaste 15. Då ska det tilläggas att man bara mött topplag och i detta tog hem cs_summit 6 eu där man vann finalen med 3-2 mot Vitality.

Vårat speltips blir BIG som vinnare av eventet. Trotts BIG’s framgång under senaste tiden, att man allt som oftast presterar på topp online och endast möter 7 andra lag(utan något av topplagen) så får vi 3,75 på BIG som vinnare, vilket lockar.

Man ska vara försiktig när man spelar långtidsspel då mycket hinner hända under ett helt event men här finns det ett värde. Få lag, utan topplag och ett BIG i ett bra stimm som är sugna på vinst. Det lovar gott.

Kommentar:

Jag har tyvärr svårt att se BIG hålla förstaplatsen på världsrankingen speciellt länge, hade det inte varit för “2020” så hade dom med stor sannolikhet inte ens tagit sig dit. Med det sagt så kommer BIG gå för det man kan, DreamHack summer är ett perfekt tillfälle att fortsätta segertåget så långt det går(innan det tar slut). Det “svaga” motståndet och att eventet avgörs online är ett stort plus för tyskarna.

Match:DreamHack Open Summer 2020 EU
Speltips:Vinnare av eventet: BIG
Odds:3,75 hos Unibet
Rygga:Besök Unibet +18 | Regler & villkor gäller | Stödlinjen.se

Spela ansvarsfullt

Kom ihåg att spela ansvarsfullt. Alla typer av spel innebär en risk att förlora dom pengar du satsat. Förvänta dig inte att kunna vinna tillbaka redan förlorade pengar. Spela för att det är kul och spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora. Läs alltid igenom spelbolagens regler och villkor.

Spelar du för mycket? Kontakta: Stödlinjen.se