bettingsidor

När vi väljer ut vilka bettingsidor som ska få synas på Aimbet.se så har vi en rad olika krav och förväntningar på dom olika spelbolagen. Alltifrån att det är en seriös och trygg aktör till att dom innehar en svensk spellicens och har ett brett utbud när det kommer till esport.

Idag finns det en uppsjö av bettingsidor och det kan ibland vara svårt att veta vilken sida man ska välja och varför. Nedan listar vi ett antal bettingsidor som samtliga är trygga alternativ och har esport i sitt utbud. Ett par av spelbolagen är även helt nischade mot esport betting.

En kort sammanställning av alla bettingsidor vi recenserat

Bethard

En spännande bettingsida med ett brett utbud av spel inom esport inom i stort sett samtliga speltitlar. Sidan backas upp av bland annat Zlatan Ibrahimovic.

Betsafe

En klassiker i betting-sammanhang. Betsafe erbjuder ett brett sortiment av spel på esport med många öppna specialspel som “flest kills” och “h2h” som en del andra saknar än så länge.

Betsson

En bettingsida som uppskattas av många. Bra bonusar, villkor och höga odds. Även stabilt etablerade inom spel på esport.

Betway

Betway erbjuder ett stort utbud av spel och livespel inom en rad olika speltitlar, främst dom största. Men valmöjligheterna inom varje speltitel är större än hos många andra.

NordicBet

Med ett stort utbud av esport betting så är detta en sida att räkna med. Här kan du följa matcher och betta live på en trygg och säker plattform.

Pixel.Bet

Pixel.bet är en nischad bettingsida med fullt fokus på esport. Här hittar du ett brett utbud av spel inom klassiska titlar som CS:GO, Overwatch, Starcraft 2 och League of Legends.

Unibet

En egen favorit. Unibet är ett av dom mer etablerade spelbolagen i Sverige som även erbjuder ett stort utbud av betting på esport inom titlar som CS:GO, Dota 2, LoL och Rainbow 6 osv.

Välj rätt bettingsidor

Det finns mycket att ta hänsyn till när du ska välja rätt bland alla bettingsidor. Utöver svensk licens, trygga uttag och en tilltalande design så bör ha dessa tre aspekter i åtanke.

Tilltalande bonus. I stort sett samtliga bettingsidor erbjuder någon form av bonus för nya spelare. Dessa ligger i regel på olika nivåer och är helt klart något du bör tänka på. Här kan du dryga ut kassan rejält. Tänk på att i stort sett samtliga bonusar kommer med någon form av omsättningskrav. Läs igenom spelbolagen regler och villkor.

Stort utbud inom esport. Använd våran guide för att se vilka bettingsidor som erbjuder spel på vilken speltitlar. Även om många har med esport i sitt grundutbud så kan antalet valmöjligheter vara väldigt begränsade hos vissa.

Bäst odds. Många bettingsidor erbjuder likvärdiga spel och möjligheter. Men ofta kan oddsen skilja en hel del åt mellan dom olika valen. Innan du lägger ditt första spel så överväg att jämföra, du kan tjäna en hel del på det i längden.

18+ | Regler och villkor gäller | Stödlinjen | Ansvarsfullt spelande