Aimbet startades av två nära vänner under 2020 som har ett stort intresse och lång erfarenhet av både esport och betting. Vi har ambitioner att starta en levande guide för esport betting på den svenska marknaden.

Syftet med sidan är att hjälpa våra besökare att hitta rätt i djungeln av spelbolag genom den information vi tillhandahåller. Vårat mål är att du som besökare ska kunna känna dig trygg i ditt val av spelbolag.

Via utvalda spelbolag får vi provision för alla besökare vi skickar vidare. Detta har dock ingen påverkan på vilka sidor vi väljer att rekommendera och dom recensioner vi gör. Alla tankar, åsikter och recensioner är baserade på egna erfarenheter och påverkas inte av spelbolagen. Samtliga spelbolag vi väljer att lista uppfyller våra grundkrav för att hålla en seriös och trygg standard.

Tredje part kan uppdatera information, regler och villkor gällande bonusar och erbjudanden vilket gör att vi inte kan garantera att allt på sidan stämmer. Även om informationen var korrekt vid publicering. Men vi gör vårat bästa för att hålla sidan uppdaterad. Det är upp till dig som kund att alltid läsa igenom regler och villkor hos respektive bolag innan registrering och insättning av pengar.

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss på Aimbet.se angående något som rör sidan? Har du tips eller idéer på hur vi kan utveckla sidan vidare? Tvekan inte på att höra av dig!

Har ni frågor om/till specifika spelbolag så ber vi er att kontakta dessa direkt för att få bästa möjliga svar.